Yente’s Hair & Beauty.

Mijn naam is Yente Eijsker. Met veel plezier en passie beoefen ik dit mooie vak. Na een aantal jaren in een kapperszaak te hebben gewerkt, heb ik besloten de uitdaging aan te gaan en mijn eigen ‘Yente’s hair and beauty’ op te zetten.

Hairstylist

Van 2011 tot 2014 heb ik de kappersopleiding gevolgd. Mijn diploma tot allround kapster heb ik mogen halen. Daarnaast heb ik mijn eerste certificaat mogen ontvangen voor dag, bruid en avond make-up. In het derde en laatste jaar heeft onze klas mee gedaan aan een ‘extreem opsteken’ wedstrijd en met trots kan ik zeggen dat ik deze wedstrijd heb gewonnen :-)

Visagist

Na mijn kappersopleiding ben ik bij de school van Mieke Petiet terecht gekomen. Hier heb ik er nog eens een prachtig vak bij geleerd namelijk make-up! Het is erg leuk te spelen met kleur bij bijvoorbeeld een fotoshoot, maar ook om mensen mooi te maken en ze te verassen met de mogelijkheden die er zijn.

Creativiteit

Voor mij zijn de haren, met de natuurvallingen/kruinen de grootste uitdaging. De samenwerking van de speelsheid van het haar, mijn schaar en de kundigheid is fantastisch om mee te spelen en door te zoeken tot men tot een uiteindelijk resultaat komt. Iedereen is uniek en met knippen kun je een kapsel creëren om de persoonlijkheid van de client te benadrukken.

Beauty

Kleuringen en styling zijn om het resultaat nog meer te verfraaien. Ik heb gewoon een mooi ambacht.
Ook verzorg ik make up en haarstyling voor onder andere modeshows, professionele (portret)foto’s, reclame- en promotionele uitingen.

Motivatie

Ik wil mijzelf blijven ontwikkelen en doorgroeien op alle gebieden. Mijn grote passie voor haar en voornamelijk lang haar opsteken en vlechten. De beauty branche is voor mij iets heel belangrijks waar ik mij volledig voor heb ingezet. Hopelijk mag ik dit nog jaren met plezier doen.