”My work is my greatest passion”

Bruidsstyling – bruidskapsels en bruidsmake-up

Gefeliciteerd! Je gaat trouwen! Op je grote dag wil jij het stralende middelpunt zijn. Yente’s hair and beauty verzorgt graag jouw bruidskapsel en bruidsmake-up bij je aan huis door heel Nederland of in het buitenland op één van de mooiste dagen van jouw leven.

Het verzorgen van bruidskapsels en bruidsmake-up is mijn grote passie. Ik doe dit inmiddels al weer een aantal jaren. Ik maak een kunstwerk van je haar en met professionele make-up laat ik je de hele dag stralen!

”On your wedding day you should look like yourself at your most beautiful”

Wat heb ik jou te bieden met bruidskapsel en bruidsmake-up?

– Het verzorgen van zowel je bruidskapsel als je bruidsmake-up bij jou thuis of op locatie.

– Een proefsessie vooraf, zowel kapsel als make-up.
Tijdens een proefsessie vooraf laat ik de make-up en/of je kapsel geheel op jouw wensen afstemmen, zodat je er op je allermooist uit ziet en toch jezelf kan blijven.

– Het mooi maken van je bruiloftsgasten
Je familie of vrienden kunnen heel veel voor jou betekenen op de grote dag. Hoe fijn is het als je hen ook ziet stralen?

– Eventueel knippen en kleuren van het haar plus advies voor thuis vooraf aan de bruiloft, voor jezelf en/of voor je aanstaande echtgenoot.

– Een jonge, frisse kijk op de nieuwste mode trends op het gebied van kapsels en make-up. Met mijn 28 jaar en ruim 10 jaar ervaring in het kappersvak plus 7 jaar visagie, heb ik een frisse en creatieve kijk op de bruidsmode voor kapsels en make-up.

”My work is my greatest passion”

Klik hier om uw eigen tekst toe te voegen